Βοήθεια καταχώρησης προϊόντος


α) Προϊόν ( Listing ) 
Εφόσον εχετε συνδεθεί ως χρήστης απο το κουμπι (Είσοδος εμπόρου) θα ειστε σε θέση να βλέπετε την μαύρη μπάρα εργαλείων στο επάνω μέρος του site.

Επιλέξτε το σταυρό με την λέξη ( + Προσθήκη ) και κατόπιν το το προϊόν ( Listing )

Αφού συμπληρώσετε την φόρμα με τα απαιτούμενα στοιχεια όπως :

Τίτλος προϊόντος , περιγραφή, κατηγορία, διεύθυνση, τοποθεσία, τιμή και φωτογραφίες, στη συνεχεια πατήστε το κουμπί Δημοσίευση και τελειώσατε.

Ενδεχομένως να σας μπερδεύει η επιλογη εικόνων διοτι στην αναδυόμενη βιβλιοθήκη ( Εισαγωγή πολυμέσων ) έχει δυο καρτέλες . Εσείς επιλέξτε την καρτέλα που αναγράφει ( Μεταφόρτωση αρχείων ) ώστε να μεταφέρετε τις εικόνες απο τον υπολογιστή σας στο IdeaBanio.

β) Άρθρο
Με την ιδια σχεδόν διαδικασία μπορείτε να δημιουργήσετε και ενα ( Αρθρο ) δηλαδή μια σελίδα οπου θα περιλαμβάνει τα γενικά στοιχεια της επιχείρηση σας, τις φωτογραφίες σας, και οτι αλλο επιθυμητό.
Ο επεξεργαστής κειμένου ειναι ομοιος με το γνωστό Word των offece οπότε δεν θα σας προβληματίσει .

 

γ) Accordions
Σχετικά με τα Accordions : Είναι μια εφαρμογή που προσθέτει αναπτυσσόμενες επεξηγήσεις , μεγαλα κομματια κειμένων που δεν θέλετε να πιάνουν χώρο ή να ειναι ορατά αμεσα, παρα μόνο εαν ο επισκέπτης επιλέξει τον τίτλο που εσείς ορίζετε.

Τελος, σας ευχόμαστε καλη επιτυχια στην σελιδοποίηση των δεδομένων σας και αν χρειαστείτε περισσότερη βοηθεια καλέστε μας στα τηλέφωνα της AM DIRECT τηλ.   2102831008 ή στείλτε μας email : amdirect@otenet.gr.

Μπορείτε ανεπιφύλακτα να μας στέλνετε τις απόψεις σας και τις παρατηρήσεις σας, θα έχετε μια βέβαιη απάντηση από εμάς.

Φιλικά: AMDIRECT