Σας συμφέρει να συμμετέχετε!


Δείτε παρακάτω γιατί σας συμφέρει:

  • Μπορούν μέσα απο το ιδέα μπάνιο να σας βρίσκουν χιλιάδεςάνθρωποι (δείτε εδώ*), εύκολα και οικονομικά στο Internet!

Mέσα από τη συμμετοχή στο ideabanio.gr έχετε καταρχήν χειροπιαστά και άμεσα 1000 επαγγελματικές κάρτες δωρεάν. Οι κάρτες που θα παραλάβετε έχουν διαστάσεις έως 50x90mm, είναι τυπωμένες σε βαρύ χαρτί 350g velvet, με εκτύπωση δυο όψεις τετράχρωμη και πλαστικοποίηση matte ή gloss 2 όψεις. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΡΤΩΝ)

  •  Δεν χρεώνεστε per click!

Είτε επιλέξουν τις σελίδες σας 100 φορές είτε 1000 δεν πληρώνετε ούτε cents για κάθε click!

4. Υψηλή κατάταξη!

To ideabanio.gr ευρετηριάζεται οργανικά σε υψηλή κατάταξη στις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης (Google, Bing, Ask) με αποτέλεσμα να δέχεται κάθε μήνα χιλιάδες νέους επισκέπτες (δείτε εδώ*). Mε τη συμμετοχή σας στο ideabanio.gr μπορείτε να κερδίζετε νέους πελάτες καθώς αυξάνουν τις πιθανότητες να κτυπάει το τηλέφωνό σας και να πουλάτε τα προϊόντα σας σε ανθρώπους που σας βρήκαν στο Internet. Δείτε στα παρακάτω links, ενδεικτικά, κάποια παραδείγματα κατάταξης του ideabanio.gr:

Σε κάθε περίπτωση οι λέξεις και οι συνδυασμοί που ψάχνουν οι χρήστες είναι δεκάδες.

5. Ανταγωνισμός

Ο ανταγωνισμός είναι έντονος… Σημασία όμως έχει να κτυπάει το τηλέφωνο σας και να πουλάτε προϊόντα σε νέους πελάτες. Αδράξτε λοπόν την προσφορά, για να αυξάνουν οι πιθανότητες να σας βρίσκουν, σίγουρα, στοχευμένα και οικονομικά στο internet!

Δείτε εδώ τον οικονομικό τιμοκατάλογο

Εγγραφή Εμπόρου