ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ – ΝΕΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ 2021


ΝΕΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ 2021

ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ της TILE OF SPAIN ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΜΙΚΡΟ-ΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟ 2021

Φέτος  οι ισπανοί κατασκευαστές πλακιδίων εργάστηκαν πιο σκληρά από ποτέ για να καλλιτεχνήσουν νέες σειρές κεραμικών που θα ανταποκριθούν στο γοργά αναπτυσσόμενο τοπίο του σχεδιασμού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Με ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία συλλογών που καλλιεργούν ασφαλή και βιώσιμα περιβάλλοντα, οι κατασκευαστές χρησιμοποίησαν τεχνικές παραγωγής που συνδυάζουν τις λειτουργικές ιδιότητες των κεραμικών υλικών με την ευελιξία του γραφιστικού σχεδιασμού.

Φινιρίσματα Ματ

Οι καθαρές γραμμές και η λεία επιφάνεια αυτού του απλού φινιρίσματος ενισχύουν την αξία της απλότητας και την επιστροφή στις πιο αγνές ρίζες. Αυτά τα εξευγενισμένα λουκ παρέχουν ένα απλό σκηνικό για τη διακριτική και φυσική παραλλαγή των πρώτων υλών, δίνοντάς τους λάμψη.

Exagres, Μιλάνο

 

Συγκρατημένες αποχρώσεις

Ενώ οι προηγούμενες χρωματικές παλέτες έδιναν έμφαση στην ανάμιξη χρωμάτων, φέτος αναμένουμε μια μετατόπιση προς πιο ήπια σχέδια. Θα υπάρξει απότομη αύξηση στα ουδέτερα μπλε και πράσινα σε ολόκληρες συλλογές, διεγείροντας γαλήνια και ήρεμα σκηνικά. Αυτό το σχήμα θα συνοδεύεται από διακοσμητικά τεμάχια σε υπερ-κορεσμένα μπλε και σμαραγδί, για μια δόση χρώματος.


Estudio Ceramica, Tribeca

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ Διακριτική υφή

Με την προτίμηση για πιο σεμνά σχέδια, η σκίαση γίνεται ζωτικής σημασίας. Ο πιο απλός και αποτελεσματικός τρόπος για τον χειρισμό των σκιών είναι μέσα από την υφή. Συλλογές που χαρακτηρίζονται από υπνωτικές επιφάνειες θα προσφέρουν μια μοναδική αισθητήρια εμπειρία, γεμάτη από βάθος και ενδιαφέρον.


Undefasa, Geo Perla

Στοιχεία της φύσης

Τα οργανικά γραφικά γεμάτα από απλούς κόκκους ξύλου, αναμεμιγμένα με ανοιχτόχρωμες και σκουρόχρωμες αποχρώσεις, γίνονται πόλοι έλξης στα σχέδια, σε αντίθεση με την επιθετική και επιβλητική πέτρινη όψη του παρελθόντος. Σε αυτήν την τάση, μπαίνουμε στη δεύτερη σειρά ουδέτερων χρωμάτων που εκτείνονται από τη βαθιά κόκκινη τερακότα της σκουριάς, μέσω των καφέ ξύλων και των οξειδίων του μεσαίου φάσματος, και έως τους ροδακινί, εξευγενισμένους τόνους της ακατέργαστης ξυλείας ή της πυρωμένης γης.

Exagres, Μιλάνο, Φινιρίσματα Ματ

Mainzu, Bali Stones

ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ Δυναμικός σχεδιασμός

Καθώς αναπτύσσεται και εξελίσσεται η τεχνολογία, βλέπουμε μια αναγέννηση της κεραμικής τέχνης. Τα στυλ ζωγραφικής, ο γραφικός σχεδιασμός και άλλες μορφές τέχνης βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στα διακοσμητικά κεραμικά στοιχεία. Σχεδιάζονται ώστε να είναι ευέλικτα στη χρήση τους και εξίσου κατάλληλα ως διακοσμητικά ή για ολόκληρες επιφάνειες.


Land Porcelainico, Canyon

Γεωμετρική έκφραση

Η ποικιλία των γεωμετρικών πλακιδίων και η ευελιξία που προσφέρουν δίνουν αξία στα σχέδια και δημιουργούν μια πιο ενδιαφέρουσα εμφάνιση. Οι κεραμικές συλλογές με τα περίτεχνα μοτίβα μπορούν να συνδυαστούν με πιο απλοϊκά σχέδια για να δώσουν έναν δραματικό τόνο σε οικιστικούς και επαγγελματικούς χώρους. Ταυτόχρονα, οι πολυμερείς μορφές, σε συνδυασμό με τα δομημένα τετραγωνικά πλακίδια, προκαλούν ένα παιχνίδισμα του βλέμματος σε τοίχους και δάπεδα.


Togama, Sixties

Λουξ όψη με μάρμαρα και μέταλλα

Από περίπλοκα μοτίβα φλεβών έως το θερμό χρυσό και το δροσερό ασήμι, υπάρχει πάντα μια επιθυμία προβολής εντυπωσιακών κεραμικών στις τάσεις που επικρατούν. Πρωταγωνιστές στις συλλήψεις εσωτερικών χώρων παραμένουν οι πλάκες μεγάλου μεγέθους με μαρμάρινα μοτίβα καπνού, σε συνδυασμό με απαλές λάμψεις από τις λεπτομέρειες στη διακόσμηση.


Bestile, Eunoia Blue

Υγιεινές λύσεις και επιφάνειες ευέλικτης χρήσης / οικία

Τη σήμερον ημέρα, υπάρχει η ανάγκη να εστιάσουμε στην ανάλυση χώρων και τις επιδόσεις τους για την ικανοποίηση των αναγκών μας. Περισσότερο από ποτέ άλλοτε, πρέπει να αναρωτηθούμε πώς θα διατηρήσουμε αυτούς τους χώρους ώστε να παραμένουν ασφαλείς και καθαροί. Οι Ισπανοί κατασκευαστές προσφέρουν κεραμικές λύσεις για τη διακόσμηση πάγκων, δαπέδων, τοίχων και πολλών άλλων επιφανειών, οι οποίες εμπεριέχουν αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, σταματώντας γρήγορα την εξάπλωση μικροβίων και επιτρέποντας τον γρήγορο καθαρισμό χωρίς χημικά, προωθώντας έτσι τα πιο βιώσιμα περιβάλλοντα. Οι προηγμένοι υπολογισμοί μας επιτρέπουν να επιλέξουμε την ιδανική διαμόρφωση για ΚΑΘΕ χρήση ή περίπτωση, και να σχεδιάζουμε με γνώμονα το ευέλικτο ζην, χωρίς να θυσιάζουμε το στυλ.


Keraben Grupo, Lifeker Microban