Συναγερμοί, συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές


Συναγερμοί, συστήματα ασφαλείας σε προσιτές τιμές

Η εταιρεία “Συναγερμοί Δ. Δήμου Συστήματα Ασφαλείας” ιδρύθηκε το 2000 από τον Δημήτρη Δήμου, εξειδικεύεται στους συναγερμοί, συστήματα ασφαλείας πάντα σε προσιτές τιμές.

Η εταιρεία διαθέτει τεχνικούς και άλλους εξειδικευμένους ανθρώπους με γνώσεις και πολυετή εμπειρία στον χώρο για όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας.

Συστήματα ασφαλείας,

Συστήματα ασφαλείας,

Για όλους τους συναγερμούς κατοικιών, καταστημάτων, βιομηχανικών κτιρίων χρησιμοποιούμε εγγυημένα υλικά τελευταίας γενιάς.

Πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς μπορούμε να υλοποιήσουμε απαιτητικές εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΧΩΡΩΝ

Οι συναγερμός αξιόπιστα αντικαθιστά παλαιού τύπου βαριές κατασκευές προφύλαξης, διότι έχει πλεονεκτήματα όπως:

  • φωνάζει,
  • ειδοποιεί,
  • καταγράφει ή ακόμα καλύτερα θέτει σε λειτουργία εξοπλισμούς, ελεγχόμενους και από μακριά.

Κανείς δεν μπορεί να σας υποδείξει με οποιοδήποτε οικονομικό κόστος, την αξία της δικιά σας καταστροφής, υλικής, και προσωπικής αξιοπρέπειας.

Έχουμε την εμπειρία μετά από 30 χρόνια στους συναγερμούς και τα συστήματα ασφαλείας να σας προτείνουμε πρακτικές και τρόπους αποφυγής αμετακλήτους συμφοράς.

  • Ανάλογα της πεποίθησης σας, και το διαθέσιμο ποσό που θέλετε να επενδύσετε στην ασφάλεια και την πρόληψη της περιουσίας σας.
  • Το έργο ξεκινά από τους εξωτερικούς χώρους, από φράχτες ή μπαλκόνια, από ταράτσες ή τζαμαρίες ή και περιμετρικούς χώρους.
  • Μπορούμε μαζί να κτίσουμε το οχυρωματικό κάστρο του σπιτιού ή της επιχειρήσεις σας άμεσα ή σταδιακά.
  • Η εμπιστοσύνη μεταξύ μας είναι σημαντικός παράγοντας.

Αξιοπιστία συναγερμών και ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας

  • Δεκάδες πελάτες μας έσωσαν τις περιουσίες τους και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και την ίδια τους τη ζωή αλλά και της οικογενειας τους
  • ακριβώς επειδή δούλεψαν την κατάλληλη στιγμή σωστά και αξιόπιστα οι εξοπλισμοί που έχουμε τοποθετήσει.

Επιλεγούμε τα καλυτέρα υλικά της τεχνολογίας για θέματα αξιοπιστίας και κόστους, με αποτέλεσμα την μακροχρόνια χρήση χωρίς συντήρησης και τεχνικές παρεμβάσεις.

  • Οι μελέτες μας ξεκινούν από μικρές εφαρμογές όπως σπίτια, αποθήκες, καταστήματα και γραφεία, έως εργοστάσια, στρατιωτικές εγκαταστάσεις, τράπεζες και φυλακές.

Τεχνική υποστήριξη συναγερμών και συστημάτων ασφαλείας

Με χαρά θα απαντήσουμε σε οποιοδήποτε αίτημά καθώς και τις παρατηρήσεις σας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας ή επικοινωνώντας με την τεχνική υποστήριξη υπηρεσιών στο 211 40 70 270

Δειτε επίσης