Σχεδιασμός μπάνιου


Ο σωστός σχεδιασμός και η ενημέρωση είναι τα συστατικα της επιτυχίας για την απόκτηση ενός λειτουργικού & ευχάριστου μπάνιου.

Είναι γνωστό σε όλους ότι το μπάνιο βοηθά το σώμα, στη καθημερινή υγιεινή αναζωογόνηση και τόνωση,

ενώ παράλληλα είναι ίσως το πιο προσωπικό δωμάτιο του σπιτιού και το πιο συχνό σε χρήση.

Με τα σημερινά δεδομένα, τα μπάνια δε θεωρούνται πλέον απλός ωφέλημα δωμάτια όπου καθαριστικές χρήσεις πραγματοποιούνται πίσω από κλειστές πόρτες.

Είναι ευχάριστοι χώροι, όπου μπορεί κανείς να εκπληρώνει μια σειρά απαραίτητες λειτουργίες υγιεινής και να περιβάλλεται παράλληλα από καλοσχεδιασμένα, πρακτικά και αισθητικά αντικείμενα, που αντανακλούν το τρόπο ζωής και το προσωπικό γούστο.

Κάθε πετυχημένο αισθητικά και λειτουργικά μπάνιο δε γίνετε τυχαία, είναι αποτέλεσμα της προσεκτικής, προνοητικής σχεδίασης και έρευνας.

Πολλοί είναι που θέλουν να ανανεώσουν το υπάρχων παλιό μπάνιο, να μετατρέψουν το δωμάτιο, να προσθέσουν σύγχρονα προϊόντα ειδών υγιεινής,

έτσι ώστε να ικανοποιούνται σε καθετί, από ξύπνημα με τονωτικό ντουζ ή ένα καταπραϋντικό ζεστό λουτρό στη μοναδικότητα ενός σύγχρονου μπάνιου.

Θα πρέπει να λάβετε υπ όψιν ότι, ένα έξυπνα σχεδιασμένο μπάνιο, με υψηλής ποιότητας προϊόντα ειδών υγιεινής, που αποτελούν αναμφίβολα τη ταυτότητα και το κύρος του χώρου, είναι επένδυση που ανεβάζει το επίπεδο και την αξία όλης της κατοικίας σας.

Ακόμα και στη περίπτωση που τα οικονομικά σας δεν είναι στη καλύτερη δυνατή θέση μη λυπηθείτε να δώσετε κάτι παραπάνω προκειμένου να αποκτήσει το μπάνιο που ονειρεύεται.

Αξίζει λοιπόν να αφιερώσετε λίγο από το χρήμα και το χρόνο σας,

προκειμένου να έχετε το σωστό αποτέλεσμα,

δημιουργώντας έναν ευχάριστο και λειτουργικό – χρηστικό μπάνιο,

που θα το χαίρεστε, εσείς και η οικογένεια σας, επί σειρά ετών.

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία του περιοδικού ιδέα μπάνιο® ISSN 1108-6580

Απαγορεύεται αυστηρός η αναδημοσίευση και η μετάδοση με οποιοδήποτε τρόπο μέρους ή ολόκληρου του κειμένου.

Copyright © 2008 – 2017 περιοδικό ιδέα μπάνιο. All rights reserved