Κομοτηνή, πλακάκια είδη υγιεινής | ΙΔΕΑ ΜΠΑΝΙΟ


Κομοτηνή, πλακάκια είδη υγιεινής

Περιηγηθείτε στις σελίδες μας για να γνωρίσετε νέες τάσεις, προϊόντα και καταστήματα με πλακάκια μπάνιου και είδη υγιεινής στην Κομοτηνή.

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
Δύο τάσεις φαίνεται να κυριαρχούν.

Η μία θέλει τα είδη υγιεινής να προσαρμόζονται σε μικρότερους χώρους (minimal),

ενώ η άλλη εισάγει το κεραμικό πορσελάνινο νιπτήρα -πάγκο, κάτω απ’ τον οποίο τοποθετούνται σταθερά ή κινητά ντουλάπια.

Το λευκό παραμένει, βεβαίως, το πιο δημοφιλές χρώμα,

ενώ οι εταιρίες επιδιώκουν να δημιουργήσουν νέες, πιο εξατομικευμένες γραμμές και φίνες φόρμες.

ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

Στη πλειοψηφία των νεόδμητων κατοικιών ή των ανακαινίσεων των ήδη υπαρχόντων, το μπάνιο δυστυχώς στερείται ζωτικού χώρου.

Είναι, βεβαίως, αυτονόητο πως οι μικροί χώροι συνεπάγονται μικρά έπιπλα.

Τα υλικά και το χρώμα, λοιπόν, και όχι τόσο οι διαστάσεις είναι εκείνα τα στοιχεία που πρέπει να προσέξει ο αγοραστής.

Το μπλε στις διάφορες αποχρώσεις του είναι το πιο περιζήτητο χρώμα, ενώ όσον αφορά το υλικό του επίπλου κυρίαρχο είναι το αφρικανικό μασίφ ξύλο “βενζέ”, στο φυσικό του χρώμα ή επιχρωματισμένο, που ταιριάζει μοναδικά με το χρώμιο των μεταλλικών εξαρτημάτων.

Εξίσου ενδιαφέροντα είναι τα έπιπλα από ξύλο κερασιάς καθώς και το κατεργασμένο και βαμμένο M.D.F., σε συνδυασμό με αλουμίνιο, ατσάλι ή χαλκό.

Όσον αφορά, τώρα, τα “τυχερά” μεγάλα μπάνια, οι σύγχρονοι σχεδιαστές προσπαθούν και δημιουργούν πρωτότυπα έπιπλα, βασιζόμενοι στο πνεύμα της art deco (αεροδυναμική γραμμή, γεωμετρικά σχέδια και χτυπητά χρώματα).

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Εδώ ισχύει ό,τι και για το έπιπλο, εφόσον το ένα δε νοείται δίχως το άλλο.

Είναι ωστόσο γεγονός, ότι τα σύγχρονα αξεσουάρ από ξύλο, μέταλλο, πλαστικό ή συνδυασμό των παραπάνω, είναι πιο εξεζητημένα και εκλεπτυσμένα από ποτέ, σε σημείο που να συνιστούν τέχνη από μόνα τους!

ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ

Η μείωση των διαστάσεων, η μέγιστη δυνατή εκμετάλλευση όλων των διαθέσιμων γωνιών, το “πάντρεμα” φόρμας και λειτουργικότητας και η κατά παραγγελία εισαγωγή νέων ευκολιών και λειτουργιών είναι εδώ οι επικρατέστερες τάσεις.

Εκτός από τις κλασικές μαντεμένιες και ακρυλικές μπανιέρες, (ευθύγραμμες, στρογγυλές, γωνιακές ή οβάλ) μεγάλη ζήτηση έχουν σήμερα και οι ειδικές μπανιέρες για υδρομασάζ (whirlpool).

Όσον αφορά τις κλασικές ντουζιέρες, η μαζική παραγωγή τους, που συχνά εμπλουτίζεται με πρωτότυπες γραμμές και μεγάλη ποικιλία μοντέλων, εγγυάται μια ελκυστική σχέση μεταξύ ποιότητας, λειτουργικότητας και τιμής.